Aito resepti vihreillä chilipaprikoilla paistettuun naudanlihaan, saa suun herahtamaan vettä pelkästä näkemisestäkin
2022/09/07

Tänään jaan kanssanne reseptin vihreän paprikan ja naudanlihan paistamiseen. Tämä on perinteinen kotiruokaohje, helppo oppia ja helppo valmistaa. Jos pidät itse ruoanlaitosta, niin tule kokeilemaan!

Tässä on tarkempi valmistusohje:

Valmista noin puolen kilon naudanliha. Pese se ja leikkaa se pitkiksi suikaleiksi. Laita liha kulhoon odottamaan.

Valmista inkivääri. Murskaa se ja leikkaa se sitten hienoksi. Leikkaa myös valkoisesta purjosipulista pala ja viipaloi se. Leikkaa muutama valkosipulinkynsi viipaleiksi. Pilko muutama punainen chili pieneksi. Lisää kaikki nämä ainekset kulhoon, jossa on naudanliha.

Ota pieni nippu vihreää paprikaa, poista sen kanta ja leikkaa se viistosti viipaleiksi. Laita viipaleet odottamaan kulhossa.

Kun kaikki ainekset ovat valmiina, jatketaan seuraavaan vaiheeseen:

Kuumenna paistinpannu kuumaksi, lisää ruokalusikallinen ruokaöljyä ja pyörittele pannua, kunnes öljy levittyy tasaisesti. Kaada öljy pois ja lisää sitten puolikas ruokalusikallinen kylmää öljyä. Tämä vaihe auttaa estämään ruoan tarttumisen pannuun.

Lisää pannulle naudanliha ja mausteet. Kääntele nopeasti muutaman sekunnin ajan. Lisää sitten vihreä paprika ja jatka kääntelyä 10 sekuntia. Sammuta liesi ja siirrä pannu syrjään.

Lisää 2 grammaa suolaa, 1 gramma sokeria, 5 grammaa Worchestershire-kastiketta ja 3 grammaa riisiviinaa pannulle. Kääntele nopeasti kovalla lämmöllä 15 sekuntia. Sammuta liesi ja siirrä valmis ruoka lautaselle.

AD
Artigo