Valkosipulilla maustettua sianlihaa, ei rasvaista tunnetta yhdellä suupalalla, herkullinen ja tyydyttävä
2022/08/08

Kesähelteellä kun mieli tekee liharuokaa, kannattaa kokeilla valkosipuliporsasta. Se on tyydyttävä ja kevyt herkku, jonka voi nauttia täysin siemauksin. Tässä on tarkempi valmistusohje:

Lisää kattilaan vettä ja laita pestyt porsaanlihat kattilaan. Lisää muutamia murskattuja inkivääripaloja, muutama kevätsipulinvarsi ja hieman vihreitä Sichuan-pippureita. Lisää lopuksi sopiva määrä riisiviinaa. Kiehauta vesi ja keitä lihoja miedolla lämmöllä 20 minuuttia (kunnes porsaanliha on täysin kypsää).

Valmista lisäaineet: Raasta porkkanaa ja kurkkua sopiva määrä. Pilko 40 grammaa valkosipulia hienoksi murskaksi.

Nosta kypsä porsaanliha kattilasta ja jäähdytä se kylmässä vedessä. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi (noin millimetrin paksuisiksi). Asettele liha, porkkanasuikaleet ja kurkkusuikaleet lautaselle haluamallasi tavalla.

Valmista valkosipulikastike: Lisää valkosipulin murskaan suolaa (sopiva määrä), 1 grammaa aromivahvennetta, 0,5 grammaa sokeria, 10 grammaa kevytsoijakastiketta, 1 gramma etikkaa, sopiva määrä seesamiöljyä ja sopiva määrä chiliöljyä. Sekoita hyvin.

Kaada valkosipulikastike tasaisesti lautaselle aseteltujen porsaanlihaviipaleiden päälle. Valkosipuliporsas on nyt valmis nautittavaksi.

AD
Artigo