Kanan siipien hauduttaminen riisikattilassa, lasten suosikki
2022/11/07

Tänään jaan teille yksinkertaisen reseptin kanisiipien valmistamiseen riisinkeittimessä. Sinun tarvitsee vain laittaa kanisiivet riisinkeittimeen hautumaan ja odottaa rauhassa, kunnes ne ovat valmiita. Hautuneet kanansiivet tuoksuvat herkulliselta ja sulavat suuhun, niiden iho on rapea ja liha on mehukasta. Tämä ruoka on jopa herkullisempaa kuin grillatut siivet ja sen valmistaminen on erittäin yksinkertaista.

Ota juuri kaupasta ostamasi kanansiivet ja liota niitä hetki kylmässä vedessä poistaaksesi mahdollisen veren tai epämiellyttävän hajun.

Leikkaa muutamia perunakuutioita, porkkanakuutioita ja sieniä. Laita ne kulhoon yhdessä soijapapujen kanssa. Leikkaa vihreitä paprikapaloja, sipulipaloja, valkosipulinkynsiä ja inkivääriä. Lisää myös muutama kuivattu chili ja muutama Sichuanin pippuri.

Valmista pieni kulho, johon lisäät tuoreen paputahnan, osterikastikkeen ja merenelävien kastikkeen. Huuhtele liotetut kanansiivet ja kuivaa ne. Tee viillot siipien molemmille puolille, jotta maku imeytyy paremmin.

Kuumenna pannulla öljyä. Kun öljy on kuumaa, lisää inkivääriä, valkosipulia ja muita mausteita. Paista niitä hetki, kunnes ne tuoksuvat hyviltä. Lisää sitten valmistamasi kastikkeet ja paista kastike kypsäksi.

Lisää leikatut vihannekset pannulle ja sekoita hyvin. Kaada pannun reunoilta hieman vettä. Mausta seos soijakastikkeella, pippurilla ja riisiviinalla. Sekoita hyvin, kunnes kastike kiehuu. Sammuta liesi ja kaada kastike yhdessä vihannesten kanssa riisinkeittimeen.

Aseta kanansiivet päälle riisinkeittimessä. Käytä keittimen keittotilaa ja hauduta siivet kypsiksi ja maustumaan. Kun riisinkeitin on valmis, älä kiirehdi ottamaan sitä pois. Kiehauta kastike uudelleen ja lisää vihreitä paprikoita ja sipulia. Keitä, kunnes kastike paksunee ja paprikat sekä sipulit ovat hieman pehmentyneet. Sammuta liesi ja anna sen levätä hetki.

AD
Artigo